Clatite cu iaurt si icre Tarama
PrinteazaClatite cu iaurt si icre Tarama din: faina, oua, sare, iaurt, lapte, icre, piper.
- 125 g faina
- 1 ou
- 1 varf de cutit sare
- 3 iaurturi
- 100 ml lapte
- 150 g icre
- piper
Mod de preparare:
Se amesteca faina cu oul, sarea si doua iaurturi si se adauga laptele putin cate putin, pana ce se obtine un aluat neted, nu prea gros, care se lasa apoi sa se odihneasca o jumatate de ora.
Se indeparteaza pielitele de la icre si se mixeaza cu iaurtul ramas, se adauga piperul si se pun la rece.
Se unge cu ulei o tigaie (mica) de clatite si se prajesc clatite ceva mai groase, adaugand mereu cate putin ulei, ca sa nu se prinda.
Clatitele se ung cu un strat de icre si se servesc calde, stropite cu putina zeama de lamaie.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- blincichi