Clatite cu legume si iaurt

Printeaza

Clatite cu legume si iaurt din: apa minerala, faina, bicarbonat, sare, ulei, patrunjel, dovlecel, rosii, ardei, ulei.

Ingrediente:Clatite cu legume si iaurt

Pentru aluat:

  • 500 ml apa minerala
  • 200 g făină
  • 1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu
  • 1 praf de sare
  • 4 linguri ulei
  • pătrunjel

Pentru umplutura:

  • 1 dovlecel
  • 3 roşii
  • 1 ardei
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei
  • iaurt, opţional

 

Mod de preparare:

Combini făina cu bicarbonatul şi sarea, apoi o pui peste apa minerală şi amesteci energic. Adaugi pătrunjel tocat şi 3 linguri de ulei, apoi dai aluatul la rece 30 de minute.

Ungi tigaia cu ulei şi cod clătitele pe ambele părţi, apoi le dai deoparte. Toci legumele, le condimentezi cu sare şi piper şi le sotezi câteva minute în ulei.

Umpli clătitele cu legume şi le serveşti, dacă vrei, cu iaurt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.