Clatite cu piept de pui si ciuperci
PrinteazaClatite cu piept de pui si ciuperci din: faina, zahar, praf de copt, bicarbonat, ulei, piept de pui, ciuperci.
Clătite:
- 75 g făină de hrişcă
- 75 g făină de orez
- 1 linguriţă zahăr
- 1 linguriţă praf de copt
- 1/2 linguriţă bicarbonat
- 1 praf de sare
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 ou
- 300 ml chefir
- salvie
- 1/2 piept de pui
- 300 g ciuperci
Mod de preparare:
Pieptul şi ciupercile feliate se pun într-un castron, se pudrează cu puţină sare şi piper, se adaugă uleiul şi 1 lingură zeamă de lămâie, se amestecă uşor, apoi se acoperă şi se lasă deoparte.
Pentru clătite, se amestecă cu telul toate ingredientele, la final se adaugă frunzele de salvie tocate si se coc. Pieptul şi ciupercile se frig pe grătar, se scot, se taie cubuleţe şi se umplu clătitele.
Pofta buna!