Clatite cu pui si ciuperci

Printeaza

Clatite cu pui si ciuperci din: ceapa, unt, ciuperci, piept de pui, marar, vin, oua, smantana, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Clatite cu pui si ciuperci

  • o ceapa
  • o lingura unt
  • o cutie conserva ciuperci
  • 1 piept de pui fiert
  • 1 pahar de vin alb sec
  • o legatura marar
  • 7 oua
  • 200 g smantana
  • cascaval
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fac clatite din 4 oua, lapte si faina. Umplutura se prepara astfel: se caleste ceapa taiata marunt cu untul timp de 5 minute.

Se adauga ciupercile taiate marunt, cu tot cu zeama de la conserva, pieptul de pui taiat tot marunt, vinul, un varf de cutit de piper, o lingurita sare si se lasa sa fiarba la foc mic, pana scade zeama de tot.

Se fierb 2 oua, albusul se taie marunt si se adauga la compozitie, iar galbenusul se paseaza. Dupa ce compozitia s-a racit un pic, se adauga smantana, mararul taiat marunt si un ou crud, amestecandu-se bine.

Cu aceasta umplutura se umplu foile de clatite. Se unge un vas jena cu unt, se asaza clatitele una linga alta, ungindu-se cu smantana. Deasupra se presara cascaval ras.

Se da la cuptor pentru 20-30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.