Clatite cu rom si panselute

Printeaza

Clatite cu rom si panselute din: oua, zahar, faina, rom, lapte.

Ingrediente:Clatite cu rom si panselute

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • esenta de rom
  • 1/2 l lapte
  • panselute

 

Mod de preparare:

Se mixează 3 ouă, 3 linguri zahăr, 3 linguri făină, esenţă de rom sau de vanilie, 1/2 l lapte şi se subţiază cu lapte, până la consistenţa unei smântâni.

Se unge tigaia cu ulei, se toarnă o ceşcuţă de aluat şi deasupra se încrustează rapid florile de panseluţă. Clătitele se servesc umplute cu dulceaţă de trandafiri sau cu miere.

Se pot adăuga în aluat diferite flori comestibile: flori de tei, de salcâm, de levănţică sau de sunătoare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.