Clatite cu spanac (varianta)

Printeaza

Clatite cu spanac

Ingrediente:Clatite cu spanac (varianta)

  • 4 clătite mari şi groase (preparate din apă, făină şi sare)
  • 400 g spanac
  • 1 ceapă mare
  • sare şi piper
  • 50 g mărgă­rină

 

Mod de preparare:

Cureţi spanacul şi îl speli bine. Il fier­bi în apă cu sare, îl scurgi şi-l tai bucăţi mai mari. Incălzeşti margarina într-o tigaie şi căleşti uşor ceapa tocată.

Adaugi spanacul şi laşi la foc mic 5 minute. Sărezi şi piperezi. Umpli clătitele, le pliezi şi apeşi marginile. Le dai la cuptor pentru 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.