Clatite de post

Printeaza

Clatite de post din: amidon, faina, praf de copt, lapte, ulei, gem.

Ingrediente:Clatite de post

  • 250 g amidon
  • 250 g făină
  • un plic praf de copt
  • un litru lapte de migdale sau de soia
  • un praf sare
  • o lingură ulei
  • gem, după gust

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina cu amidonul, praful de copt şi sarea. Se adaugă laptele de soia amestecând, apoi uleiul. Se lasă amestecul să se odihnească 30 de minute.

Se coc clătitele în tigaia unsă cu ulei şi se servesc cu gem, după preferinţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.