Clatite delicioase cu spanac din: faina, oua, lapte, sare, ulei, spanac, usturoi, ulei de masline, sunculita, mozzarella, unt.
Ingrediente:
300 g faina
4 oua
500 ml lapte
sare
5 linguri ulei
Ingrediente umplutura:
400 g spanac
1 catel de usturoi
2 linguri ulei de masline
sare
piper
100 g sunculita
250 g mozzarella
unt
Mod de preparare:
Din faina, oua, lapte si un varf de cutit de sare, faci un aluat pe care il omogenizezi bine.
Lasi apoi sa se odihneasca circa 30 de minute. Intre timp, speli, scurgi si maruntesti spanacul pe care il tragi scurt in uleiul de masline bine incins.
Condimentezi cu sare, piper si usturoiul pisat. Lasi sa se raceasca. Tai sunculita si mozzarella cubulete.
Din aluatul pregatit coci 8 clatite in ulei.
Umpli clatitele cu spanac, sunca si mozzarella, le rulezi si le asezi intr- o forma termorezistenta tapetata cu putin unt.
Decorezi cu felii de branza si introduci in cuptorul preincins, pentru circa 10 minute.
Clatite sarate cu spanac si ciuperci din: clatite, spanac, telemea, ciuperci, unt. Ingrediente: 12 clătite sărate 600 g spanac 10 ciuperci proaspete 200 g telemea 100 g unt Mod de preparare: Spanacul se pune la călit în untul topit. Când s-a înmuiat, se adaugă ciupercile tăiate mărunt. Se lasă 10-15 minute, cât să se […]
Clatite cu telemea si spanac din: clatite, spanac, unt, telemea. Ingrediente: 10 clătite 500 g spanac 200 g telemea 50 g unt Mod de preparare: Spanacul spălat se taie mai mare şi se pune la călit în unt topit. Intre timp, brânza se fărâmiţează fie cu furculiţa, fie se trece prin râzătoare. Spanacul călit şi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.