Clatite cu branza si ceapa la cuptor din: oua, lapte, faina, sare, ulei, branza de vaci, smantana, ceapa verde, spanac, sare, piper, rosii, ulei, cascaval.
Clatite flambate cu banane din: faina, zahar, sare, oua, ulei de nuci, lapte, apa, unt sau margarina, banane, zeama de lamaie, zahar vanilat, unt si lichior de portocale.
Ingrediente:
Pentru aluat:
Pentru umplutură:
Mod de preparare:
Pregătiţi un aluat pentru clătite, lăsaţi-l să se odihnească 20 de minute, apoi prăjiţi foile de clătite.
Puneţi untul într-o tigaie şi când este fierbinte, căliţi miezul de banane.
Aşezaţi apoi acest miez pe foile de clătite, rulaţi-le şi puneţi-le pe un platou pentru flambat.
Incălziţi cu atenţie lichiorul, turnaţi-l peste clătite. Aprindeţi apoi acest platou şi aduceţi-l la masă cu luminile stinse.
Pofta buna!
poate iti place si:
Clatite cu branza si ceapa la cuptor din: oua, lapte, faina, sare, ulei, branza de vaci, smantana, ceapa verde, spanac, sare, piper, rosii, ulei, cascaval.
Clatite cu zmeura si coacaze din: ulei, faina, zahar, praf de copt, scortisoara, sare, ou, lapte, zmeura, coacaze, frisca. Ingrediente: ulei, pentru uns tigaia 150 g făină 5 g praf de copt 1 lingură cu zahăr 1 linguriţă cu scorţişoară măcinată un praf de sare 1 ou mare 125 ml lapte 100-150 g coacăze 100-150 […]
Pofta buna!
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.