Clatite mexicane cu chilli
PrinteazaClatite mexicane cu chilli din: tortilla, ceapa, ardei, carne de vita, fasole, usturoi, sos, suc de lamaie, suc de rosii, mozzarella, chimen, ardei, chilli, ulei, sare, piper.
- 12 foi tortilla
- o ceapă
- un ardei gras
- 675 g carne tocată de vită
- o conservă fasole boabe
- un căţel usturoi
- 2 linguri sos picant
- o lingură suc de lămâie
- 750 ml suc de roşii
- 250 g mozzarella
- chimen
- un ardei iute roşu
- praf de chilli
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pun la călit ceapa tăiată mărunt, ardeiul, chimenul şi praful de chili. Se potriveşte de sare şi piper, se adaugă carnea, usturoiul şi se călesc.
Se adaugă fasolea, sosul picant şi sucul de lămâie. Se lasă 2 minute pe foc.
Pe fiecare foaie de tortilla se pun 2-3 linguri de amestec de carne, se rulează şi se aşază într-o tavă de copt în care s-a turnat un prim strat de suc de roşii. Se acoperă cu suc de roşii, se presară brânza şi se lasă la cuptor 10 minute.
Se aduc la masă cu ardei iute tăiat rondele.
Clatite mexicane cu chilli
Pofta buna!