Clatite picante cu carne de pui

Printeaza

Clatite picante cu carne de pui din: lapte, faina, oua, sare, ulei, pulpe de pui, ciuperci, ardei iute, ceapa, ou, sare, piper si boia.

Ingrediente:

  • 500 ml lapte
  • 500 g faina
  • 2 oua
  • sare
  • ulei

pentru umplutura:

  • 400 g pulpe de pui
  • 150 g ciuperci
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Clatite picante cu carne de pui: Amestecă într-un castron mai adânc toate ingredientele pentru clătite, mai puţin uleiul.

Rezultatul trebuie să fie o compoziţie omogenă, asemănătoare unei smântâni care curge. Dă la rece 20 de minute. Amestecă uşor şi coace clătitele una câte una.

Condimentează pulpele de pui şi prăjeşte-le în ulei încins. Curăţă carnea de pe oase.

Taie mărunt ceapa, ardeiul iute, ciupercile şi pune-le la călit până scade apa. Când sunt aproape gata, adaugă cubuleţele de pui si tine-le pe foc 1-2 minute, sa se intrepatrunda aromele.

Când s-a răcorit, sărează şi piperează, adaugăoul şi boia după gust.

Pune câte 2-3 linguriţe cu compoziţie pe fiecare clătită şi împachetează-le ca pe sarmale. Aşază-le într-un vas termorezistent şi da-le la cuptor zece minute.

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • clatite picante

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.