Clatite picante cu carne de pui
PrinteazaClatite picante cu carne de pui din: lapte, faina, oua, sare, ulei, pulpe de pui, ciuperci, ardei iute, ceapa, ou, sare, piper si boia.
Ingrediente:
- 500 ml lapte
- 500 g faina
- 2 oua
- sare
- ulei
pentru umplutura:
- 400 g pulpe de pui
- 150 g ciuperci
- 1 ardei iute rosu
- 1 ceapa
- 1 ou
- sare
- piper
- boia
Mod de preparare:
Clatite picante cu carne de pui: Amestecă într-un castron mai adânc toate ingredientele pentru clătite, mai puţin uleiul.
Rezultatul trebuie să fie o compoziţie omogenă, asemănătoare unei smântâni care curge. Dă la rece 20 de minute. Amestecă uşor şi coace clătitele una câte una.
Condimentează pulpele de pui şi prăjeşte-le în ulei încins. Curăţă carnea de pe oase.
Taie mărunt ceapa, ardeiul iute, ciupercile şi pune-le la călit până scade apa. Când sunt aproape gata, adaugă cubuleţele de pui si tine-le pe foc 1-2 minute, sa se intrepatrunda aromele.
Când s-a răcorit, sărează şi piperează, adaugăoul şi boia după gust.
Pune câte 2-3 linguriţe cu compoziţie pe fiecare clătită şi împachetează-le ca pe sarmale. Aşază-le într-un vas termorezistent şi da-le la cuptor zece minute.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- clatite picante