Clatite de post cu gem

Printeaza

Clatite de post cu gem din: făină, apă minerală, ulei, zahar vanilinat, sare, ulei, gem.

 

Ingrediente:

  • 250 g făină
  • 200 ml apă minerală
  • 3 linguri ulei
  • 1 plic zahăr vanilinat
  • 1 praf sare
  • 1 lingură zahăr
  • ulei pentru prăjit
  • gem, după gust

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se pun făina, sarea, zahărul, zahărul vanilinat şi se amestecă.

Se toarnă uleiul, se amestecă si apoi se toarnă apa minerală în timp ce se amestecă.

Trebuie să se obţină un aluat potrivit de gros care să curgă. Se lasă la frigider 30 de minute.

Se unge tigaia cu ulei, se coc toate clătitele şi apoi se umplu cu gem şi se aduc la masă.

 

Clatite de post cu gem

Clatite_de_post_cu_gem

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.