Clatite cu pui, ceapa verde si ciuperci

Printeaza

Clatite cu pui, ceapa verde si ciuperci din: clătite, piept de pui, ciuperci, ceapa verde, marar, smântână de gătit, cascaval, ulei, sare, piper.

Clatite_cu_pui_ceapa_verde_si_ciuperci

Ingrediente:

  • 12-14 clătite
  • 1 piept de pui
  • 10 ciuperci proaspete
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură mărar
  • 1 cutie mică smântână de gătit
  • 50 g caşcaval
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Carnea se toacă mărunt şi apoi se toacă şi ciupercile şi ceapa. Se pune amestecul în tigaie, întâi fără ulei, pentru ca apa ciupercilor să se evapore.

Se toarnă ulei, se amestecă să se călească, se potriveşte de sare si piper. Se«trage de pe foc si se pune jumătate din cantitatea de mărar.

Se repartizează amestecul pe clătite, se rulează şi se pun într-o tavă.

Se stropesc cu smântână, se day 10 minute la cuptor, se scot, se presară caş­cavalul si se mai lasă 5 minute. Se servesc cu mărar deasupra.

Clatite cu pui, ceapa verde si ciuperci

Clatite_cu_pui_ceapa_verde_si_ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.