Clatite de secara cu ton
PrinteazaClatite de secara cu ton din: faina, oua, lapte, sare, ceapa, ardei, ton.
- 100 g făină de secară
- 2 ouă
- 50 ml lapte
- sare
- ton
- ceapa
- ardei
Mod de preparare:
Se face o compoziţie de clătite din 100 g făină de secară, 2 ouă, 50 ml lapte, sare.
Intr-o tigaie se coc 3-4 clătite de mărimea tigăii se pun pe o farfurie, se acoperă cu folie alimentară şi se lasă 5 minute.
Fiecare clătită se unge cu maioneză sau cu sos de roşii, se pune câte 0 frunză de salată, se repartizează ton mărunţit din conservă, rondele din 1 ceapă roşie şi ceapă verde, fâşiile de la 1 ardei gras galben şi unul roşii, feliile de la 1 roşie şi se rulează clătitele.
Pofta buna!