Clatite cu spanac si ciuperci
PrinteazaClatite cu spanac si ciuperci
Ingrediente:
- 125 g spanac
- 125 g faina
- 300 ml lapte
- 1 ou batut
- 1 ceapa taiata marunt
- 150 g ciuperci tocate si stopite cu 2 linguri de otet
- 300 ml smantana
- 1 lingura malai
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Clatite cu spanac si ciuperci: Se pune spanacul in apa, se acopera si se lasa la foc 5 minute. Se taie marunt. Se amesteca faina, laptele si oul. Se adauga spanacul si condimentele.
Se incinge putin ulei intr-o tigaie, se prajesc clatitele pe rand. Se scot si se acopera pentru a se pastra calde.
Se caleste ceapa, se adauga ciupercile si se tin pe foc pana a scazut zeama.
Se amesteca smantana cu malaiul, se adauga peste ciuperci si se pun pe foc, amestecand pana ce compozitia se ingroasa. Se mai tine pe foc inca 2 minute.
Se umplu clatitele cu sosul de ciuperci. Se servesc cu salata de rosii.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- clatite cu spanac si ciuperci
- clatite cu ciuperci si spanac