Clatite cu spanac si ciuperci

Printeaza

Clatite cu spanac si ciuperci

Ingrediente:

  • 125 g spanac
  • 125 g faina
  • 300 ml lapte
  • 1 ou batut
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 150 g ciuperci tocate si stopite cu 2 linguri de otet
  • 300 ml smantana
  • 1 lingura malai
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Clatite cu spanac si ciuperci: Se pune spanacul in apa, se acopera si se lasa la foc 5 minute. Se taie marunt. Se amesteca faina, laptele si oul. Se adauga spanacul si condimentele.

Se incinge putin ulei intr-o tigaie, se prajesc clatitele pe rand. Se scot si se acopera pentru a se pastra calde.

Se caleste ceapa, se adauga ciupercile si se tin pe foc pana a scazut zeama.

Se amesteca smantana cu malaiul, se adauga peste ciuperci si se pun pe foc, amestecand pana ce compozitia se ingroasa. Se mai tine pe foc inca 2 minute.

Se umplu clatitele cu sosul de ciuperci. Se servesc cu salata de rosii.

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • clatite cu spanac si ciuperci
  • clatite cu ciuperci si spanac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.