Clatite umplute cu carne tocata
PrinteazaClatite umplute cu carne tocata din: carne tocata, ceapa, ciuperci, pasta de rosii, suc de rosii, marar verde, sare, piper, oua, lapte, apa minerala, faina si sare.
Poate te intereseaza si:
- Clatite umplute cu bacon
- Clatite umplute cu legume si mozzarella
- Clatite umplute cu carne de vita
- Clătite umplute cu pui
- Clatite umplute cu spanac si branza telemea
umplutura:
- 500-600 g carne tocata (amestec vita/porc)
- 2 cepe mari
- 500 g ciuperci conservate
- 4 linguri pasta de rosii
- 500 ml suc de rosii
- 1 legatura marar verde
- sare
- piper
aluat de clatite:
- 2 oua
- 1 litru lapte
- 100 ml apa minerala
- faina
- sare
Mod de preparare:
Pentru umplutură, căliţi ceapa tocată, adăugaţi ciupercile şi carnea. Amestecaţi ingredientele şi când scade lichidul lăsat de ciuperci, adăugaţi pasta de roşii, 3 linguri apă, mărarul tocat şi condimentele. Lăsaţi vasul la foc potrivit.
Intre timp, preparaţi clătitele, mai groase decât cele pentru desert. Umpleţi clătitele cu amestecul de umplutură, rulaţi-le şi puneţi-le într-un vas termorezistent uns cu ulei. Turnaţi peste ele sucul de roşii şi puneţi vasul la cuptor pentru o jumătate de oră, la foc potrivit.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- clatite umplute cu carne
- clatite umplute cu carne tocata
- clatite cu carne la cuptor
- clatite cu carne tocata la cuptor
Clatitele se pot umple in multe moduri, dar cu carne tocata… mia putin