Clatite umplute cu carne tocata

Printeaza

Clatite umplute cu carne tocata din: carne tocata, ceapa, ciuperci, pasta de rosii, suc de rosii, marar verde, sare, piper, oua, lapte, apa minerala, faina si sare.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:

umplutura:

  • 500-600 g carne tocata (amestec vita/porc)
  • 2 cepe mari
  • 500 g ciuperci conservate
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper

aluat de clatite:

  • 2 oua
  • 1 litru lapte
  • 100 ml apa minerala
  • faina
  • sare

 

Mod de preparare:

Pentru umplutură, căliţi ceapa tocată, adăugaţi ciupercile şi carnea. Amestecaţi ingredien­tele şi când scade lichidul lăsat de ciuperci, adăugaţi pasta de roşii, 3 linguri apă, mărarul tocat şi condimentele. Lăsaţi vasul la foc potrivit.

Intre timp, preparaţi clătitele, mai groase decât cele pentru desert. Umpleţi clătitele cu amestecul de umplutură, rulaţi-le şi puneţi-le într-un vas termorezistent uns cu ulei. Turnaţi peste ele sucul de roşii şi puneţi vasul la cuptor pentru o jumătate de oră, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • clatite umplute cu carne
  • clatite umplute cu carne tocata
  • clatite cu carne la cuptor
  • clatite cu carne tocata la cuptor

1 comentariu

  1. Clatitele se pot umple in multe moduri, dar cu carne tocata… mia putin

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.