Clatite umplute cu carne de vita din: carne de vita, ulei, ceapa, rosii, suc de rosii, sare, piper, oua, faina, sifon.
Ingrediente:
800 g carne de vită tocată
4 linguri ulei
200 g ceapă
2 roşii
200 ml suc de roşii
sare
piper
Ingrediente pentru clătite:
2 ouă
făină
sifon
sare
Mod de preparare:
Ceapa curăţată o toci mărunt şi o pui la prăjit în ulei încins. Adaugi carnea tocată, roşiile curăţate de coajă şi tocate mărunt.
Le căleşti împreună, apoi adaugi sucul de roşii şi condimentezi cu sare şi piper după gust.
Pregăteşti aluatul de clătite, separat, prepari un aluat de clătite din ouă, sare, sifon şi făină. Coci foi de clătite mai groase.
Fiecare foaie de clătită o umpli cu compoziţia de carne, împachetezi ca să nu iasă compoziţia, apoi aşezi clătitele într-o tavă la cuptor, pentru 10 minute: Serveşti clătitele fierbinţi.
Dacă doreşti, poţi presăra caşcaval sau parmezan ras deasupra clătitelor, înainte să le dai cuptor, iar la servire poţi adăuga o lingură cu smântână sau ketchup.
Clatite umplute cu varza din: faina, oua, lapte, sare, ulei, ceapa, varza, bulion, sare, piper. Ingredinete: Pentru clătite: 200 g făină 2 ouă sare 300 ml lapte ulei, pentru prăjit Pentru umplutură: 1 ceapă mare 2 linguri ulei 500 g varză 1 lingură bulion sare piper Mod de preparare: Baţi ouăle cu un praf […]
Clatite umplute cu muschi de porc din: apa minerala, lapte, ulei, faina, sare, cascaval, muschi, smantana. Ingrediente: Pentru aluat: 250 ml apă minerală 250 ml lapte 2-3 linguri ulei făină cât cuprinde 1 praf sare Pentru umplutură: 150 g caşcaval 300 g muşchi ţigănesc 2 linguri smântână Mod de preparare: Amesteci toate ingredientele pentru […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.