Clatite umplute cu carne si ciuperci

Printeaza

Clatite umplute cu carne si ciuperci din: carne tocata, ciuperci, ardei, rosii, ulei, sare, piper, cascaval, oua, apa minerala, faina, ceapa, marar.

Ingrediente:Clatite umplute cu carne si ciuperci

Pentru umplutură:

  • 500 g carne tocată
  • 400 g ciuperci
  • 1 ardei gras roşu sau verde
  • 3 roşii
  • 3 linguri ulei
  •  sare
  •  piper
  •  100 g caşcaval

Pentru clătite:

  •  3 ouă
  • 1 pahar apă minerală
  • 1 pahar făină
  • 1/2 ceapă roşie tocată mărunt
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incingi uleiul într-o tigaie mai mare, căleşti carnea tocată împreună cu ciupercile tocate mărunt şi ardeiul tăiat mărunt. Laşi câteva minute şi adaugi roşiile tăiate cubuleţe mici. Căleşti până scade zeama, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi dai deoparte.

Amesteci cu telul ingredientele pentru clătite şi condimentezi după gust. Trebuie să faci un aluat mai gros. Coci clătitele într-o tigaie de teflon, unsă cu puţin ulei.

Umpli clătitele, le împătureşti şi le aşezi într-un vas. Razi caşcaval deasupra şi le introduci la cuptor până încep să se rumenească.

Le serveşti calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.