Clatite umplute cu piept de pui

Printeaza

Clatite umplute cu piept de pui 

Ingrediente:Clatite umplute cu piept de pui

  • 5 ouă
  • 1 piept de pui
  • 200 g caşcaval
  • 200 g smântână
  • 1 ceapă
  • 300 ml apă minerală sau lapte
  • făină
  • 2 ardei graşi, roşu şi gal­ben
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui şi îl fierbi în apă cu sare 20 de minute. Intre timp, pregăteşti compoziţia de clătite din 3 ouă, apa mine­rală, făină şi sare după gust şi le prăjeşti în ulei încins. Iţi ies cam 15 clătite.

Pieptul de pui îl dezosezi, îl dai prin maşina de tocat şi-l amesteci apoi cu 2 ouă, 3-4 linguri de smântână, sare şi piper după gust. Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti şi o adaugi în compoziţia cu carne.

Cu aceasta umpli fiecare clătită şi o împătureşti în patru sau ca un portofel. Aşezi toate clătitele într-o tavă unsă cu ulei, torni restul de smântână peste ele, razi şi caşcavalul şi le dai la cuptor pentru 15 minute.

Le servesti pe o farfurie, aşezi în jurul clătitei câte­va rondele de ardei gras roşu şi galben peste care torni un strop de ulei fin, de salată.

Clatite umplute cu piept de pui

Clatite umplute cu piept de pui

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • clatite cu piept de pui
  • clatite umplute cu piept de pui
  • clatite cu carne de pui
  • clatite cu piept de pui la cuptor
  • clatite umplute la cuptor
  • clatite umplute cu carne de pui
  • clatite cu pui la cuptor
  • clatite cu carne de pui la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.