Clatite umplute cu sos de ardei

Printeaza

Clatite umplute cu sos de ardei

Ingrediente:Clatite umplute cu sos de ardei

  • 4 ouă
  • 200 ml apă minerală
  • 4-5 linguri de făină
  • 150 ml ulei
  • 200 g carne de vită
  • 200 g carne de porc
  • 2 cepe
  • boia
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 100 ml vin roşu

 

Mod de preparare:

Amestecăm bine ouăle, apa şi făina, după care facem clătitele. În restul de ulei, călim ceapa, adăugăm carnea tocată, mirodeniile, 100 ml de vin roşu şi lăsăm la călit până scade apa.

Dăm deoparte, adăugăm ouăle şi umplem foile de clătite pe care le punem într-un vas uns cu unt şi dăm la cuptor timp de treizeci de minute.

Se servesc câte două la porţie, cu sos de ardei pe deasupra şi verdeaţă tocată fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.