Clatite umplute cu spanac si branza telemea

Printeaza

Clatite umplute cu spanac si branza telemea din: clatite, spanac, branza telemea, oua fierte, sare, suc de rosii, unt.

Ingrediente:Clatite_umplute_cu_spanac_si_branza_telemea

  • 20-22 clatite
  • 1 kg spanac
  • 500g branza telemea
  • 2-3 oua fierte
  • sare
  • 1 cana cu suc de rosii
  • 2 linguri cu unt

 

Mod de preparare:

Spalati spanacul frunza cu frunza, uscati frunzele in prosop curat, rupeti bucati mari si caliti in unt. Lucrati cu un vas emailat sau o tigaie teflonata. Amestecati in vas cu lingura de lemn pana cand spanacul se inmoaie si arata ca o pasta.

Adaugati branza data pe razatoare, omogenizati, adaugati ouale faramate cu furculita. Sarati daca e nevoie. Umpleti clatitele cu pasta de spanac, rulati si asezati in cratita sau in tava de friptura.

Acoperiti cu sucul de rosii, puneti tava pe gratar sau in cuptor si lasati sa fiarba usor 10-15 minute. Lasati clatitele sa se raceasca usor in tava si serviti ca aperitiv.

Clatite umplute cu spanac si branza telemea

Clatite_umplute_cu_spanac_si_branza_telemea

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.