Ciuperci umplute la cuptor cu creier de vitel din: ciuperci, creier de vitel, unt, patrunjel verde, ou, sare, piper, pesmet. Ingredinte: 12 ciuperci mari 1/2 creier de vitel 2 linguri unt 1 lingurita rasa patrunjel verde tocat 1 ou sare piper 1 lingura rasa pesmet Mod de preparare Se aleg ciuperci mari, intregi si […]
Clatite umplute cu maruntaie
PrinteazaClatite umplute cu maruntaie din: lapte, oua, apa minerala, zahar, faina, sare, ulei, ficat, inima, rinichi, ciuperci, oua, ceapa, suc de rosii, sare, piper, cascaval, smantana.
- 1 pahar lapte
- 2 ouă
- 1/2 l apă minerală
- 1 lingură zahăr
- 1 cană făină
- 1 praf de sare
- ulei
Umplutura:
- ficat, inimă şi rinichi de porc (toate să cântărească 500 g)
- 200 g ciuperci
- 2 cepe
- 2 ouă
- 2-3 linguri suc de roşii
- sare
- piper
- caşcaval
- smântână
Mod de preparare:
Amesteci toate ingredientele pentru clătite şi le pregăteşti în uleiul încins, le pui pe un platou şi le laşi să se răcească.
Ficatul, inima şi rinichii le fierbi, apoi le toci.
Tai mărunt ciupercile şi ceapa, le adaugi peste carnea tocată împreună cu ouăle, sucul de roşii, sare şi piper după gust, apoi amesteci bine compoziţia.
Umpli clătitele cu 1-2 linguri din compoziţie, le prinzi cu scobitori şi le aşezi într-o tavă unsă cu unt.
Razi puţin caşcaval, torni puţină smântână peste ele şi le dai la cuptor pentru 15 minute.
Clatite umplute cu maruntaie
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciuperci umplute cu carne de vita sau vitel
Ciuperci umplute cu carne de vita sau vitel din: ciuperci, carne de vita sau vitel, ulei, ou, ceapa, piper, sare, patrunjel, marar. Ingredinte: 1/2 kg ciuperci mari 250 gr. carne de vaca sau vitel 2-3 linguri ulei 1 ou 1 ceapa mare 1 virf cutit piper sare 1 lingura patrunjel si marar tocate fin […]
Pofta buna!