Clătite cu varză şi carnat

Printeaza

Clătite cu varză şi carnat din: oua, faina, ulei, sare, lapte, varza, carnaciori.

 

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • o cană făină
  • o ceşcuţă mică de ulei
  • un praf de sare
  • o cană şi jumătate lapte sau apă mine­rală
  • varză călită
  • cârnăciori prăjiţi

 

Mod de preparare:

Mixaţi ouăle cu făina, sarea, uleiul şi apa turnată câte puţin.

Din com­poziţia obţinută, puneţi cu polonicul în tigaia încinsă şi unsă cu ulei până acoperiţi cu un strat uniform, de 2-3 mm. Intoarceţi clătita şi o prăjiţi, apoi o scoateţi pe un platou.

Când sunt gata toate, umpleţi pe fiecare cu o lin­gură de varză şi câte un cârnăcior, apoi le rulaţi şi le montaţi pe un platou pe care-l băgaţi la cuptorul încins, cât să le ţină calde până le serviţi.

Clătite cu varză şi carnat

Clatite_cu_varza_si_carnat

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.