Clopotel de Craciun

Printeaza

Clopotel de Craciun din: nuci, oua, zahar pudra, biscuiti, rom, visinata, stafide, fructe confiate, cacao, unt si ciocolata.

Ingrediente:

  • 250 g nuci macinate
  • 3 oua
  • 250 g zahar pudra
  • 250 g biscuiti
  • 100 ml rom
  • 100 ml visinata
  • 100 g stafide
  • 150 g fructe confiate
  • 50 g cacao
  • 200 g unt
  • 100 g ciocolata

 

Mod de preparare:

Pune ouăle la fiert 5-6 minute. Freacă untul cu zahărul pudră. Adaugă gălbenuşurile fierte şi zdrobite cu furculiţa, ro­mul şi vişinata.

Incorporează cacaua, fructele confiate tăia­te mărunt, stafidele, nucile, ciocolata topită şi biscuiţii zdrobiţi cu sucitorul.

Umezeşte câteva castro-nele şi tapetează-le cu folie alimentară. Umple castronelele cu amestecul de mai sus. I

n fiecare clopoţel, as­cunde câte o monedă sau o hârtiuţă pe care ai lăsat un mesaj celor dragi. Lasă la rece mini­mum o oră, după care servete.

Clopotel de Craciun

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.