Coasta de porc cu cartofi picanti

Printeaza

O reteta gustoasa de coasta de porc cu cartofi picanti, vin rosu, usturoi, boia iute, rozmarin, cimbru, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Coasta de porc cu cartofi picanti

  • 1 bucată coastă de porc
  • 250 g cartofi
  • 250 ml vin roşu
  • câţiva căţei de usturoi
  • boia iute
  • rozmarin
  • cimbru
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se spală coasta de porc, se condimentează cu sare, piper, rozmarin şi cimbru. Intr-o tavă unsă cu ulei se pun coasta, vinul, apă cât să o cuprindă, 2-3 căţei de usturoi.

Se lasă la cuptor până este pătrunsă bine. Cartofii curăţaţi se taie în patru, se dau prin usturoi pisat şi, cu o pensulă, se ung cu un sos făcut din ulei şi boia.

Se dau la cuptor cam 30 de minute, să se rumenească. Coasta se serveşte cu cartofii, picanţi.

 Coasta de porc cu cartofi picanti

Coasta de porc cu cartofi picanti

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.