Coasta de porc cu sirop de capsuni si garnitura

Printeaza

Coasta de porc cu sirop de capsuni si garnitura din: coasta de porc, cartofi, ulei, sare, piper, tarhon, sirop de capsuni.

Ingrediente:Coasta_de_porc_cu_sirop_de_capsuni_si_garnitura

  • 1 kg coasta de porc proaspata
  • 1 kg cartofi de marime medie
  • ulei
  • sare
  • piper
  • tarhon
  • sirop de capsuni (aproximativ 200 ml)
  • 1 cana cu apa (200 ml)

 

Mod de preparare:

Tai în bucăţi potrivite coasta de porc şi o pui la marinat cel puţin 3 ore, într-un amestec format din 1 cană apă, 1 cană sirop de căpşuni, 1 cană ulei, sare şi piper.

Cureţi cartofii şi îi tai în 4 pe lungime. îi pui la fiert în apă cu sare şi, din momentul în care clocoteşte, îi mai ţii fix 4 minute.

Scurgi cartofii fierţi de apă, torni puţin ulei în tavă şi presari tarhon.

Coastele de porc le pui şi pe ele la cuptor, după ce au fost marinate şi „răsucite” de mai multe ori în sos.

Serveşti coastele de porc alături de cartofi şi o salată de varză sau diverse legume acrite.

Coasta de porc cu sirop de capsuni si garnitura

Coasta_de_porc_cu_sirop_de_capsuni_si_garnitura

Pofta buna!

 

 

 

 


Coasta de porc cu cartofi picanti

Coasta de porc la cuptor

Coasta de porc la cuptor din: coasta de porc, vin, bors, delikat, usturoi, ulei, patrunjel. Ingrediente: 1,5 coastă de porc 200 ml vin roşu 1/2 I borş 1 lingură Delikat căpăţână usturoi ulei pătrunjel   Mod de preparare: In borş amestecat cu o cană de apă şi Delikat pentru pui la fiert coastele. Le laşi […]

Coaste cu sos barbeque

Coasta de porc cu ghimbir

O reteta delicioasa de coasta de porc cu ghimbir din: piept de porc, bors, usturoi, otet, ghimbir, vin rosu, sare, nucsoara, oregano si ulei. Ingrediente: 1,5 kg piept de porc (coaste) 600 ml bors 1 capatana de usturoi 2 linguri cu otet 1 lingura cu ghimbir proaspat ras 200 ml vin rosu 1 lingurita cu […]

 

Coasta de porc cu cartofi picanti

Coasta de porc cu cartofi picanti

O reteta gustoasa de coasta de porc cu cartofi picanti, vin rosu, usturoi, boia iute, rozmarin, cimbru, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 bucată coastă de porc 250 g cartofi 250 ml vin roşu câţiva căţei de usturoi boia iute rozmarin cimbru ulei sare piper Mod de preparare: Se spală coasta de porc, se condimentează cu […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.