Sparanghel cu usturoi si parmezan din: sparanghel, usturoi, parmezan. Datorită conținutului său de vitamina C și a altor antioxidanți, sparanghelul poate susține sistemul imunitar și poate ajuta organismul să lupte împotriva infecțiilor. Fitonutrienții și antioxidanții din sparanghel au potențialul de a reduce inflamația din organism, contribuind astfel la prevenirea bolilor inflamatorii. Ingrediente: 400 gr […]
Coaste in crusta
PrinteazaCoaste in crusta din: coaste de miel, ulei, otet balsamic, patrunjel, usturoi, ceapa rosie, mustar, muguri de pin, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 bucata de 1 kg coaste de miel
- 2 linguri de ulei
- 1 lingura de otet balsamic
- patrunjel
- usturoi
- 1/2 ceapa rosie tocata fin
- mustar
- muguri de pin
- sare si piper
Mod de preparare:
Cureţi de pieliţe şi speli bucata de coastă de miel, o usuci, o ungi cu o lingură de ulei, dai cu sare şi piper.
Pui bucata pe grătarul încins, laşi câteva minute ca să se rumenească uşor pe o parte şi pe cealaltă şi o dai deoparte.
Prepari amestecul din pătrunjel, usturoi, ceapă, torni restul de ulei, oţetul balsamic, amesteci bine şi potriveşti de sare şi piper.
Ungi bucata de coastă de miel cu muştar, o treci prin sosul preparat din ierburi, apoi o presari cu muguri de pin şi pui pe grătar.
O laşi la fript până se rumeneşte.
Tai costiţele şi le poţi servi cu sos ori cu garnitură de salată verde, stropite de un vin rosu.
Coaste in crusta
Pofta buna!
Rețetă de Colivă Tradițională din grau cu nuca si stafide
Rețetă de Colivă Tradițională din grau cu nuca si stafide din: grau, nuca, migdale, stafide, miere, scortisoara, coaja de lamaie, coaja de portocala, apa. Coliva este un desert tradițional în multe culturi orientale, și este adesea pregătit pentru evenimente religioase sau în semn de doliu. Această rețetă delicioasă și bogată în istorie necesită puține ingrediente […]