Coaste cu rozmarin la gratar
PrinteazaCoaste cu rozmarin la gratar din: coaste de porc, miere, sos de soia, zahar, ghimbir, usturoi, pasta de roii, rozmarin, scortisoara, sare, piper.
- un kg coaste de porc
- 80 ml miere
- 60 ml sos de soia
- 2 linguri zahăr brun
- 1/2 linguriţă ghimbir ras
- 3 căţei usturoi
- 2 linguri pastă de roşii
- o linguriţă rozmarin
- 1/2 linguriţă scorţişoară
- sare
- piper
Mod de preparare:
Coastele se aşază într-un singur strat într-un vas de porţelan sau plastic.
Ingredientele pentru marinată se amestecă şi apoi se ung coastele pe ambele părţi. Se acoperă si se lasă la frigider peste noapte.
Se pun coastele pe grătarul încins, ungându-le periodic cu sos de marinată. După ce s-au rumenit, se scot şi se servesc.
Pofta buna!