Coaste cu sos picant
PrinteazaCoaste cu sos picant din: coaste de porc, zahar, miere, bere, usturoi, sos picant, mustar.
- 2 bucăţi lungi de coaste de porc
- 100 g zahăr brun
- 2 linguri boia iute
- 250 ml bere
- 3 căţei usturoi
- o lingură miere
- 3 linguri sos picant
- o lingură muştar
Mod de preparare:
Se amestecă zahărul cu bo-iaua.şi apoi cu acest amestec se freacă bine coastele. Se lasă acoperite, peste noapte, la frigider.
Se amestecă berea, usturoiul pisat, mierea, sosul picant şi muştarul.
Se taie două bucăţi de hârtie de copt care să cuprindă coastele, se aşază carnea, se repartizează pe fiecare amestecul cu bere, se prinde pachetul la capete şi se lasă la cuptor 4 ore.
Se scot coastele, iar sosul din tavă se toarnă peste ele.
Pofta buna!