Coaste de miel cu arpagic

Printeaza

Coaste de miel cu arpagic din: arpagic, rozmarin, coaste de miel, coniac.

Ingrediente:Coaste de miel cu arpagic

Curăţă arpagicul (500 g) şi pune-l într-o tavă unsă cu unt. Presară deasupra puţin rozmarin şi lasă la cuptor aproximativ zece minute.

Pune apoi coastele de miel rămase şi unge-le cu puţin coniac. Lasă câteva minute, ca să se întrepătrundă aromele.

 

Coaste de miel cu arpagic

Coaste de miel cu arpagic

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.