Coaste de miel cu cartofi noi
PrinteazaCoaste de miel cu cartofi noi din: coaste de miel, usturoi, cartofi noi, vin alb, ulei de masline, rozmarin, sare si piper.
- 1/2 coaste de miel
- 6 catei de usturoi
- 500 g cartofi noi
- 200 ml vin alb
- ulei de masline
- rozmarin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ungem coastele cu ulei de măsline şi le presărăm cu sare şi piper. Le punem în tavă şi turnăm vinut. Zdrobim căţeii de usturoi fără a-i decoji şi îi punem în tavă alături de crenguţe de rozmarin si cubulete de cartofi.
Acoperim cu folie de staniol şi coacem în cuptorul bine încins. După 60 minute îndepărtăm folia şi mai coacem timp de 30 minute. Servim cu garnitură de cartofi, ornată cu crenguţe de rozmarin.
Coaste de miel cu cartofi noi
Pofta buna!