Coaste de miel in sos de ceapa
PrinteazaCoaste de miel in sos de ceapa din: coaste de miel, ceapa, zahar brun, ulei de masline, vin, sare.
- câteva coaste de miel
- 2 cepe
- 1 lingură cu zahăr brun
- 1 lingură cu ulei de măsline
- 1 ceşcuţă cu vin roşu
- sare
Mod de preparare:
Intr-o tigaie, încinge uleiul. Presară zahărul brun, iar după ce s-a topit, adaugă ceapa tăiată julien şi las-o să se caramelizeze. Stinge cu vinul roşu, lasă să dea în câteva clocote, în sosul astfel obţinut, pune bucăţile de coaste de miel şi lasă la cuptor aproximativ 15-20 de minute ca să se întrepătrundă aromele.
Serveşte coastele de miel pe pat de piure de cartofi, cu mult-mult sos de ceapă caramelizată.
Coaste de miel in sos de ceapa
Pofta buna!