Coaste de miel in sos de ceapa

Printeaza

Coaste de miel in sos de ceapa din: coaste de miel, ceapa, zahar brun, ulei de masline, vin, sare.

Ingrediente:Coaste de miel in sos de ceapa

  • câteva coaste de miel
  • 2 cepe
  • 1 lingură cu zahăr brun
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • 1 ceşcuţă cu vin roşu
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie, încinge uleiul. Presară zahărul brun, iar după ce s-a topit, adaugă ceapa tăiată julien şi las-o să se caramelizeze. Stinge cu vinul roşu, lasă să dea în câteva clocote, în sosul astfel obţinut, pune bucăţile de coaste de miel şi lasă la cuptor aproximativ 15-20 de minute ca să se întrepătrundă aromele.

Serveşte coastele de miel pe pat de piure de cartofi, cu mult-mult sos de ceapă caramelizată.

 

Coaste de miel in sos de ceapa

Coaste de miel in sos de ceapa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.