Coaste de miel in sos de mustar
PrinteazaCoaste de miel in sos de mustar din: coaste de miel, sare, piper, rozmarin, ulei de masline, mustar, otet balsamic, usturoi, tarhon, sare si piper.
- coaste de miel
- sare si piper
- cateva crengute de rozmarin
- ulei de masline
Pentru sos:
- 3 linguri de mustar
- 1 lingura otet balsamic
- 2 linguri ulei de masline
- 3 catei de usturoi
- Rozmarin sau tarhon, tocat
- Sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Ungeti costele de miel cu ulei de masline si asezonati cu sare si piper. Puneti intr-o punga care se inchide ermetic si adaugati crengutele de rozmarin.
Lasati la macerat cateva ore. Intre timp combinati ingredientele pentru sos intr-un mojar si pasati bine.
Incalziti cuptorul la 180C.
Ungeti coastele de miel macerate cu sosul de mustar si puneti pe gratar cateva minute. Intoarceti si ungeti din nou cu sos. Mai lasati cateva minute pe gratar. Apoi transferati intr-o tava, acoperiti cu folie de aluminiu si dati la cuptor cateva minute.
Scoateti de la cuptor si serviti cu orez si sparanghel.
Pofta buna!