Coaste de miel marinate cu mustar
PrinteazaCoaste de miel marinate cu mustar din: rozmarin, usturoi, mustar de dijon, ulei de masline si cotlete de miel.
- 2 crenguţe de rozmarin, tocate
- 4 căţei de usturoi, tocaţi
- 4 linguri muştar de Dijon
- ulei de măsline
- 3 şiruri de cotlete de miel (a câte 6 cotlete fiecare)
Mod de preparare:
Se amestecă rozmarinul cu usturoiul zdroit, muştarul şi trei linguri ulei de măsline. Se asezonează bine cu sare şi piper. Se taie şi se separă cotletele, apoi se acoperă cu marinadă. Se amestecă bine cu mâna astfel încât să se îmbrace bine în marinadă.
Se acoperă cu folie alimentară sau se aşază într-o pungă mare pentru congelator şi se lasă la marinat câteva ore sau peste noapte, la frigider.
Se pun pe gratar timp de 15-20 minute.
Pofta buna!