Coaste de porc aromate
PrinteazaCoaste de porc aromate din: coaste de porc, mustar, ulei de masline, rozmarin, usturoi, otet balsamic, sare, boabe de piper.
- 1 kg coaste de porc
pentru marinata:
- 75 g mustar
- 4 linguri de ulei de masline
- 1 crenguta de rozmarin
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura de otet balsamic
- sare
- boabe de piper
Mod de preparare:
Adaugă oţetul balsamic, usturoiul tocat, rozmarin, un praf de sare şi piper proaspăt măcinat. Unge coastele de porc cu marinata obţinută şi lasă-le la rece aproximativ o oră, ca să se întrepătrundă aromele.
Pune-le pe grătarul încins şi rumeneşte-le pe ambele părţi. Din când în când, unge-le cu muştar diluat cu ulei. Merg de minune alături de salată de ardei copţi şi un pahar cu bere rece.
Coaste de porc aromate
Pofta buna!