Coaste de porc aromate

Printeaza

Coaste de porc aromate din: coaste de porc, mustar, ulei de masline, rozmarin, usturoi, otet balsamic, sare, boabe de piper.

Ingrediente:Coaste_de_porc_aromate

  • 1 kg coaste de porc

pentru marinata:

  • 75 g mustar
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de otet balsamic
  • sare
  • boabe de piper

 

Mod de preparare:

Adaugă oţetul balsamic, usturoiul tocat, rozmarin, un praf de sare şi piper proaspăt măcinat. Unge coastele de porc cu marinata obţinută şi lasă-le la rece aproximativ o oră, ca să se întrepătrundă aromele.

Pune-le pe grătarul încins şi rumeneşte-le pe ambele părţi. Din când în când, unge-le cu muştar diluat cu ulei. Merg de minune alături de salată de ardei copţi şi un pahar cu bere rece.

Coaste de porc aromate

Coaste_de_porc_aromate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.