Coaste de porc cu mustar
PrinteazaCoaste de porc cu mustar din: coaste, apa, otet de mere, zahar brun, piper, ceapa, mustar de dijon, zeama de lamaie si sos worcester.
- 2-4 coaste
- 2 cani de apa
- 1/2 cana otet de mere
- 5 linguri zahar brun
- 5 linguri zahar
- 1/2 lingura piper proaspat macinat
- 1/2 lingura ceapa tocata
- 1 cana mustar de Dijon
- 1 lingura zeama de lamaie
- 1 lingura sos Worcester
Mod de preparare:
Intr-o cratita de marime medie, se amesteca toate ingredientele pentru marinata. Se pune amestecul la fiert, iar dupa ce a atins punctul de fierbere se reduce focul.
Se lasa la foc mic o ora si 15 minute, amestecand continuu.
Se portioneaza coastele de porc si se pun intr-o punga de plastic mare. Se toarna sosul in punga. Se inchide bine punga de plastic si se lasa la marinat cel putin 24 de ore in frigider.
Se scoat coastele din punga si se frig pe gratar.
Pofta buna!