Coaste de porc cu sos tabasco
PrinteazaCoaste de porc cu sos tabasco din: coaste de porc, zahar, otet, mustar, ketchup, usturoi, sos tabasco, sare, piper.
- 1,75 kg coaste de porc
- 2 linguri de zahăr brun
- 4 linguri de otet balsamic
- 4 linguri de muştar cu seminţe
- 250 ml ketchup
- 3 căţei de usturoi
- sos Tabasco
- sare
- piper
Mod de preparare:
Coastele se taie în bucăţi a câte 2-3 coaste şi se aşează într-un vas mare. Pentru marinadă se amestecă zahărul cu oţetul, cu muştarul şi cu ketchupul.
Se adaugă usturoiul curăţat şi zdrobit, apoi se asezonează marinada după gust cu sos Tabasco. Coastele se marinează minim 4 ore.
Se rumenesc pe grătar pe toate părţile circa 30 de minute. In acest răstimp se întorc şi se ung de mai multe ori cu marinadă. Se condimentează cu sare şi cu piper.
Coaste de porc cu sos tabasco
Pofta buna!