Coaste de porc cu sos tabasco

Printeaza

Coaste de porc cu sos tabasco din: coaste de porc, zahar, otet, mustar, ketchup, usturoi, sos tabasco, sare, piper.

Ingrediente:Coaste_de_porc_cu_sos_tabasco

  • 1,75 kg coaste de porc
  • 2 linguri de zahăr brun
  • 4 linguri de otet balsamic
  • 4 linguri de muştar cu seminţe
  • 250 ml ketchup
  • 3 căţei de usturoi
  • sos Tabasco
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Coastele se taie în bucăţi a câte 2-3 coaste şi se aşează într-un vas mare. Pentru marinadă se amestecă zahărul cu oţetul, cu muştarul şi cu ketchupul.

Se adaugă usturoiul curăţat şi zdrobit, apoi se asezonează marinada după gust cu sos Tabasco. Coastele se marinează minim 4 ore.

Se rumenesc pe grătar pe toate părţile circa 30 de minute. In acest răstimp se întorc şi se ung de mai multe ori cu marinadă. Se condimentează cu sare şi cu piper.

Coaste de porc cu sos tabasco

Coaste_de_porc_cu_sos_tabasco

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.