Coaste de porc in glazura
PrinteazaCoaste de porc in glazura din: coasta de porc, boia, cimbru, sare, piper, miere, bere, ulei.
- 1 kg coastă de porc
- 2 linguri de boia
- 1 lingură de cimbru
- 1 lingură de sare mare
- 1 linguriţă de piper negru măcinat
- 100 g miere
- 200 ml bere ulei
Mod de preparare:
Amestecă boiaua, cimbrul, sarea şi piperul.
Porţionează coasta şi condimentează bucăţile pe ambele părţi cu acest amestec. Pune carnea într-o pungă şi ţine-o la frigider o jumătate de oră ca să se întrepătrundă aromele.
Aşază carnea într-o tavă, stropeşte-o cu ulei, toarnă berea şi dă-o la cuptor 30 de minute.
Unge apoi carnea cu miere şi bagă din nou la cuptor, 20-25 de minute, să se glazureze.
Pofta buna!