Coaste de porc la gratar cu piper
PrinteazaCoaste de porc la gratar cu piper din: sos barbecue, coaste de porc, piper, piper cayenne, paprika, mustar boabe, sare.
- 350ml sos barbecue (cumparat)
- 3kg coaste de porc
- 1/2 lingurita piper
- 1/2 lingurita piper cayenne
- 1 lingura paprika
- 1 lingura mustar boabe
- 2 lingurite sare
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 180C. Amesteca sarea, boabele de mustar, paprika si cele doua tipuri de piper. Aseaza coastele de porc pe o folie de aluminiu si freaca-le cu amestecul de condimente. Inveleste-le in folie si pune-le la cuptor timp de 2 ore pana cand carnea se patrunde.
Desfa folia de pe ele cu grija, scurge sucurile adunate in folie intr-un bol si lasa coastele sa se raceasca. Intre timp, amesteca sucurile ramase cu apa cat sa obtii 350ml lichid. Adauga sosul barbecue cumparat si omogenizeaza.
Pune coastele reci pe gratarul incins si unge-le cu acest sos.Rumeneste-le 7-10 minute, intorcandu-le frecvent de pe o parte pe alta si ungand cu sos.
Coaste de porc la gratar cu piper
Pofta buna!