Coaste de vita dulci-picante

Printeaza

Coaste de vita dulci-picante din: coaste de vita, bere, sos de soia, katchup, foid e dafin, piper boabe, ghimbir.

Ingrediente:Coaste de vita dulci-picante

  • 1 kg coaste de vita
  • 1 l bere
  • 100 ml sos de soia
  • ketchup dulce
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • ghimbir

Mod de preparare:

Fierbi coastele in bere impreuna cu cateva foi de dafin si cateva boabe de piper. Faci un sos din ketchup, sos de soia, ghimbir, sare si piper si il pui peste carne. Lasi la marinat timp de 1-2 ore.

Asezi coastele in tava pe hartie de copt, la foc iute, circa 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.