Coaste de vitel in coniac

Printeaza

 

O reteta gustoasa de coaste de vitel in coniac din: coasta de vitel, coniac, ceapa, morcovi, foi de dafin, suc de rosii, ulei si sare.

Ingrediente:Coaste de vitel in coniac

  • 600 g coastă de viţel
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 foaie de dafin
  • 1 ceşcuţă cu coniac
  • 100 ml suc de roşii
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie coasta în bucăţi potrivite şi pu- ne-o la fiert în apă cu sare, o ceapă şi un morcov. Adaugă apoi foaia de dafin şi lasă să fiarbă acoperit. Separat, căleşte restul de ceapă tăiată julien.

Adaugă bucăţile de coastă fierte bine şi un praf de sare. Lasă să se rumenească puţin, după care toar­nă sucul de roşii şi bagă la cuptor.

După aproximativ 30 de minute, toarnă coniacul şi mai lasă cel puţin 20-30 de minute. Serveşte fierbinte, cu sos din bel­şug, alături de salată de castraveţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.