Coaste marinate cu usturoi

Printeaza

Coaste marinate cu usturoi din: coaste de porc, vin, cimbru, usturoi, boia, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Coaste marinate cu usturoi

  • 2 bucăţi lungi coaste de porc
  • sucul de la 3 portocale
  • 200 ml vin roşu sec
  • o linguriţă cimbru
  • o linguriţă praf de usturoi
  • o linguriţă boia
  • o linguriţă ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un vas se amestecă sucul portocalelor cu vinul, cimbrul, usturoiul, boiaua, uleiul, sarea şi piperul. Se ung coastele cu acest amestec şi se iasă la marinat pentru o oră.

Intre timp, se încinge bine grătarul şi apoi se aşază coastele pe grătar. Se ung cu marinata în care au stat şi se frig aproximativ 20 de minute sau până când se rumenesc frumos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.