Coaste marinate de porc la grătar

Printeaza

Coaste marinate de porc la grătar din: coaste de porc, sos de soia, miere, usturoi, ceapa, boia iute, sos de gratar.

Ingrediente:

  • un kg coaste de porc
  • 200 ml sos de soia
  • 3 linguri miere
  • 2 catei de usturoi
  • o ceapa
  • o lingura boia iute
  • 3 linguri sos de gratar

 

Mod de preparare:

Cu o seară înainte de grătar, se prepară marinata, pentru care ceapa se taie în patru, usturoiul în două şi se pun într-un vas suficient de încăpător şi pentru carne.

Se adaugă sosul de soia si două linguri din cel de grătar, mierea, boiaua şi se toarnă un litru de apă rece.

Se amestecă si în acest sos se pun coastele. Se lasă 12 ore.

A doua zi se pun pe grătarul încins şi se umezesc în timpul coacerii cu sosul de grătar rămas.

Se frig încet, întorcându-le periodic.

 

Coaste marinate de porc la grătar

Coaste_marinate_de_porc_la_gratar

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Bune coastele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.