Coaste de miel in crusta de pesmet din: coaste de miel, unt nesarat, ulei de masline, sare, piper, piure de mazare, pesmet, patrunjel, usturoi, mustar.
Ingrediente:
2 randuri coaste de miel
15g unt nesarat
1 lingura de ulei de masline
sare
piper
Pentru crusta:
50 g pesmet
1 legatura de patrunjel
2 catei de usturoi
2 lingurite de mustar Dijon
Mod de preparare:
Preincalziți cuptorul la 200 ° C.
Indepartati orice grasime de pe coaste. Asezonati cu sare si piper dupa gust.
Incalziti uleiul și untul intr-o tigaie la foc mare și se prajește pe fiecare parte. Apoi scoateți mielul din tigaie.
Se toaca marunt patrunjelul si usturoiul, amestecati cu pesmet și se condimenteaza cu sare și piper. Ungeti costele de miel cu mustar.
Presarati amestecul de pesmet. Se transfera intr-o tava si dati la cuptor pentru 7-15 minute.
Scoateți din cuptor și se lasa sa se odihneasca cel putin 10 minute.
Souvlaki de miel in pita din: usturoi, sare de msare, ulei de masline, coaja de lamaie, zeama de lamaie, marar, carne de miel, pita. Ingediente: 2 catei de usturoi, tocati marunt 2 lingurite sare de mare 4 linguri ulei de masline coaja rasa si zeama de la o lamaie 1 lingura de marar tocat marunt 700 g […]
Drob de miel in prapur cu verdeata din: maruntaie de miel, ficat, prapur, ceapa, oua, faina, untura, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 1 kg maruntaie de miel 500 g ficat de miel un prapur 150 g ceapa 4 oua 100 g faina 150 g untura verdeata piper sare Mod de preparare: Maruntaiele se oparesc, se spala […]
Cotlete de miel in crusta de fistic din: iaurt, suc de lamaie, sare, piper, cotlete de miel, pesmet, fistic, fulgi de ardei, sare, piper, unt si ulei. Pentru marinada: 1/2 cana iaurt 2 linguri suc de lamaie 1/2 lingurita fulgi de ardei rosu 1/2 lingurita de sare 1/4 lingurita piper 6-8 cotlete de miel Pentru […]
Coaste de miel in crusta din: coaste de miel, unt nesarat, ulei de masline, sare, piper, pesmet, patrunjel, usturoi, mustar. Ingrediente: 2 randuri coaste de miel 15g unt nesarat 1 lingura de ulei de masline sare piper Pentru crusta: 50 g pesmet 1 legatura de patrunjel 2 catei de usturoi 2 lingurite de mustar Mod […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.