Coaste de miel in sos de ceapa din: coaste de miel, ceapa, zahar brun, ulei de masline, vin, sare. Ingrediente: câteva coaste de miel 2 cepe 1 lingură cu zahăr brun 1 lingură cu ulei de măsline 1 ceşcuţă cu vin roşu sare Mod de preparare: Intr-o tigaie, încinge uleiul. Presară zahărul brun, iar […]
Coaste de miel in crusta
PrinteazaCoaste de miel in crusta din: coaste de miel, unt nesarat, ulei de masline, sare, piper, pesmet, patrunjel, usturoi, mustar.
- 2 randuri coaste de miel
- 15g unt nesarat
- 1 lingura de ulei de masline
- sare
- piper
Pentru crusta:
- 50 g pesmet
- 1 legatura de patrunjel
- 2 catei de usturoi
- 2 lingurite de mustar
Mod de preparare:
Preincalziți cuptorul la 200 ° C.
Indepartati orice grasime de pe coaste. Asezonati cu sare si piper dupa gust.
Incalziti uleiul și untul intr-o tigaie la foc mare și se prajește pe fiecare parte. Apoi scoateți mielul din tigaie.
Se toaca marunt patrunjelul si usturoiul, amestecati cu pesmet și se condimenteaza cu sare și piper.
Ungeti costele de miel cu mustar.
Presarati amestecul de pesmet. Se transfera intr-o tava si dati la cuptor pentru 7-15 minute.
Scoateți din cuptor și se lasa sa se odihneasca cel putin 10 minute.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Coaste de miel cu arpagic
Coaste de miel cu arpagic din: arpagic, rozmarin, coaste de miel, coniac. Ingrediente: Curăţă arpagicul (500 g) şi pune-l într-o tavă unsă cu unt. Presară deasupra puţin rozmarin şi lasă la cuptor aproximativ zece minute. Pune apoi coastele de miel rămase şi unge-le cu puţin coniac. Lasă câteva minute, ca să se întrepătrundă aromele. […]
Pofta buna!