Legume la Tigaie cu Năut din: naut, spanac, rosii, usturoi, chili, ulei, oregano, sare, piper. Dacă sunteți în căutarea unei rețete simple, sănătoase și pline de savoare, legumele la tigaie cu năut reprezintă alegerea perfectă. Această combinație de ingrediente proaspete și condimente aromate transformă un amestec umil de legume și năut într-o masă delicioasă și […]
Coaste de miel marinate cu muştar şi rozmarin
PrinteazaCoaste de miel marinate cu mustar si rozmarin din: rozmarin, usturoi, mustar de dijon, ulei de masline si cotlete de miel.
Ingrediente:
- 2 crenguţe de rozmarin, tocate
- 4 căţei de usturoi, tocaţi
- 4 linguri muştar de Dijon
- ulei de măsline
- 3 şiruri de cotlete de miel (a câte 6 cotlete fiecare)
Mod de preparare:
amestecă rozmarinul cu usturoiul zdroit, muştarul şi trei linguri ulei de măsline.
asezonează bine cu sare şi piper. Se taie şi se separă cotletele, apoi se acoperă cu marinadă.
amestecă bine cu mâna astfel încât să se îmbrace bine în marinadă.
Se acoperă cu folie alimentară sau se aşază într-o pungă mare pentru congelator şi se lasă la marinat câteva ore sau peste noapte, la frigider.
La ora mesei, se scot coastele şi se aşază pe cea mai rece zonă a grătarului 10 minute, întorcându-le des astfel încât să devină rozalii sau până când se fac aşa cum îţi plac ţie. Se servesc imediat.
Coaste de miel marinate cu muştar şi rozmarin
Pofta buna!