Tocana din coaste de miel din: coaste de miel, faina, ulei, ceapa, cartofi noi, morcovi, pasta de tomate, apa, concentrat de supa de vita, patrunjel, usturoi, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg de coaste de miel 125 g făină 45 ml ulei 3 cepe 1 kg de cartofi noi 2 morcovi mari 30 ml pastă […]
Coaste de miel cu rozmarin si legume coapte
PrinteazaCoaste de miel cu rozmarin si legume coapte din: ulei de masline, coaste de miel, pasta de tomate, rozmarin, ceapa rosie, ardei, rosii cherry si vin alb.
- 3 linguri ulei de masline
- 2 coaste de miel, fiecare cu cate 6 cotlete
- 2 linguri pasta de tomate
- 3 ramurele de rozmarin, tocate
- 2 cepe rosii, taiate sferturi
- 2 ardei rosii si unul galben
- 250 g rosii cherry, taiate jumatati
- 175 ml vin alb
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 6/200C. Incinge 1 lingura ulei si frige carnea de miel, cu partea de grasime in jos.
Amesteca pasta de tomate cu restul de ulei, rozmarin, asezoneaza, iar cu acest amestec freaca bine carnea.
Pune legumele intr-o tava de copt si da-le la cuptor 15 minute.
Aseaza carnea de miel deasupra, toarna vinul si coace inca 25 de minute. Lasa sa mai stea 10 minute la loc cald.
Serveste cu garnitura preferata.
Coaste de miel cu rozmarin si legume coapte
Pofta buna!
poate iti place si:
Coaste de miel in sos de ceapa
Coaste de miel in sos de ceapa din: coaste de miel, ceapa, zahar brun, ulei de masline, vin, sare. Ingrediente: câteva coaste de miel 2 cepe 1 lingură cu zahăr brun 1 lingură cu ulei de măsline 1 ceşcuţă cu vin roşu sare Mod de preparare: Intr-o tigaie, încinge uleiul. Presară zahărul brun, iar […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- coaste de miel
Ohoo ce-as savura o costita de miel! 🙂
De incercat coastele astea cu rozmarin 🙂
foarte bine arata coastele de miel, cu niste legume coapte sunt delicioase