Coaste de miel
PrinteazaO reteta de coaste de miel din: coaste de miel, usturoi, vin rosu, cimbru, rozmarin, ulei, sare si piper.Nu e masăde Paşti fără friptu ra clasică de miel. Chiar şi cei mai mofturoşi dintre invitaţi vorfi impresionaţi de designul modern al acestor coaste glazurate şi condimentate cu ierburi aromate.
- 1 kg coaste de miel
- 6 catei de usturoi
- 100 ml vin rosu
- cimbru
- 2-3 crengute de rozmarin
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se desfac coastele. Se ung cu ulei şi se freacă cu sare, piper şi cimbru tocat. Se punîn tavă, se toarnă vinul şi se garnisesc cu 2-3 crenguţe de rozmarin proaspăt.Se adaugă usturoiul decojit. Se acoperă cu folie de aluminiu şi se coc 60 minute la foc moderat.
Se îndepărtează folia şi se mai coc 20 minute, până când se rumenesc. Se scot pe un platou şi se ornează cu ciuperci sau garnitură de cartofi.
Coaste de miel
Pofta buna!
Incoming search terms:
- retete cu coaste de miel