Musaca de Cartofi cu Carne Tocată de Porc din: cartofi, carne de porc, ceapa, usturoi, rosii, ulei de masline, unt, faina, lapte, parmezan, sare, piper, oregano, busuioc. Această rețetă este perfectă pentru zilele reci de toamnă sau pentru momentele în care doriți să vă răsfățați cu un preparat cu adevărat reconfortant. Reteta Musaca de Cartofi […]
Coaste de porc aromate
PrinteazaCoaste de porc aromate din: coaste de porc, mustar, ulei de masline, rozmarin, usturoi, otet balsamic, sare, boabe de piper.
Ingrediente:
- 1 kg coaste de porc
pentru marinata:
- 75 g mustar
- 4 linguri de ulei de masline
- 1 crenguta de rozmarin
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura de otet balsamic
- sare
- boabe de piper
Mod de preparare:
Adaugă oţetul balsamic, usturoiul tocat, rozmarin, un praf de sare şi piper proaspăt măcinat.
Unge coastele de porc cu marinata obţinută şi lasă-le la rece aproximativ o oră, ca să se întrepătrundă aromele.
Pune-le pe grătarul încins şi rumeneşte-le pe ambele părţi. Din când în când, unge-le cu muştar diluat cu ulei.
Merg de minune alături de salată de ardei copţi şi un pahar cu bere rece.
Coaste de porc aromate
Pofta buna!
Cartofi Țărănești cu Bacon și Brânza Gruyere
Cartofi Țărănești cu Bacon și Brânza Gruyere din: cartofi, bacon, ceapa, usturoi, smantana, branza, unt, marar, sare, piper. Cartofii țărănești sunt un preparat tradițional, dar de data aceasta, vă vom prezenta o variantă specială și , care adaugă un aer inovator la acest fel de mâncare clasica. Această rețetă de cartofi țărănești vă va cuceri papilele […]