Coaste de porc cu linte verde
PrinteazaCoaste de porc cu linte verde din: supa de pasare, ceapa, untura de gasca, coaste de porc, slanina afumata, linte verde, cuisoare, verdeturi, sare, piper.
Poate te intereseaza si Coaste de porc cu sos barbeque
- 1 litru de supă degresată de pasăre
- 1 ceapă mare
- 1 lingură de untură de gâscă
- 6 coaste de porc
- 150 g de bucăţele de slănină afumată
- 500 g de linte verde
- 1 ceapă mică împunsă cu 3 cuişoare
- 1 legătură de verdeţuri
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pregătiţi supa de pasăre într-o oală. Tocaţi ceapa. Lăsaţi untura de gâscă să se topească într-o tigaie antiaderentă. Rumeniţi coastele de porc la foc iute, pe fiecare parte, câte 1 minut. Daţi deoparte. în aceeaşi tigaie şi aceeaşi grăsime, căliţi ceapa şi slănina.
Puneţi lintea în supa de pasăre. Adăugaţi ceapa şi slănina, fără grăsimea în care s-au călit. Puneţi apoi ceapa cu cuişoare şi legătura de verdeţuri.
Puneţi deasupra coastele de porc. Lăsaţi la înăbuşit, acoperit, timp de 30-35 de minute. Lintea trebuie să fie fragedă, dar nu prea moale. Adăugaţi condimente la sfârşitul fierberii.
Inainte de servire, scoateţi ceapa cu cuişoare şi legătura de verdeţuri.
Poftă bună!
Imi plac coastele de porc cu linte
E drăguț când folosești conținutul altcuiva, mai ales identic sa faci referire către cel care l-a creat original. In cazul de față Michel Montignac.